Pianohandler Lunds Rute - første møte med fjellklatring.

Guidet tur:

For de som har startet å klatre på naturlige sikringer i Lofoten, så er det stor sannsynlighet for at det nettopp var Pianohandler Lunds Rute som var den første ruten de klatret selv. 

Selv om ruten er lett, går det ikke på bekostning av klatringen. Ruten er krydret med forskjellige klatrevarianter, fra ditt kanskje første møte med jamming, til det spennende og litt luftige Y-hjørnet. 

Gled deg til en vakker Lofot-utsikt, hvor du kan drømme deg bort til kanskje nye klatreeventyr på "Bare Blåbær" eller Presten. 

Og ikke minst, gled deg til tilbaketuren, og den luftige rappellen som følger! 

 

praktisk info

varighet: ca 5- 6 timer. 

nivå: lett klatring, men noen plasser kan du føle er litt krevende. Det hjelper at du har klatret før, men det er ingen absolutt nødvendighet. Ruten er gradert til 4. 

væreavhengig: ja. Det klatres ikke ved store mengder nedbør. Hvis det er litt regn i luften kan turen gjennomføres.

oppmøte: vi møtes ved parkeringen på nordsiden av moloen over Djupfjorden. Parkeringen er i bruk av mange klatrere, så parker fornuftig.  Vi starter turen avhengig av værforhold og gruppens ønsker. 

Vi kan være være behjelpelig med skyss og overnatting om ønskelig, ta kontakt. 

Påmelding og avmelding: Du melder deg på igjennom kontaktskjemaet nedenfor.

Når du får påmeldingen bekreftet, er den også bindende og en eventuell avmelding vil føre til et booking-gebyr på 20%.

Ved avtale om tur på en bestemt dato, vil det ved avbestilling mindre enn 10 dager før planlagt tur, faktureres hele beløpet for turen.
 

Hva trenger jeg? 

klær: du trenger vanlig tur-utstyr for høyfjellet. Husk at været i Nord - Norge sommerstid kan være utfordrende, så ta med jakke og bukse som tåler regn og vind, samt ullundertøy, lue og hansker. 

sko: ta med gode tursko som du er komfortabel med å gå langt i. Hvis du har klatresko, ta også disse med. 

utstyr: ta med en stor ryggsekk som egner seg for en lang dag i fjellet. NB. Husk at du skal ha med deg ekstra klatreutstyr i sekken. 30 litter er ofte passende. 


klatreustyr: hos oss kan du låne både hjelm, sele, tau og sikringsutstyr, men ta gjerne med dit eget utstyr om du har. Har du ikke klatresko, men ønsker å låne slike, ta kontakt så skal vi se hva vi klarer å ordne. 

pris

1500 ,-

per person. max 4 stk per guide.
minimum 4000 ,-

 

Ansvar og sikkerhet:

Deltagelse på guidet klatretur skjer på eget ansvar. Klatring er definert som risikosport. Arrangøren tar ikke økonomisk ansvar for ulykker som kan skje på turen, og eventuelle forsikringer må hver enkelt deltager ordne selv. Noen reiseforsikringer dekker risiko/ekstremsport, men ikke alle, sjekk med din leverandør. Ved å melde seg på, forutsetter arrangøren at deltager er innforstått med dette.

Guidene vi bruker er erfarne klatrere, og sikkerhet står alltid i høysetet. Guidene våre er kvalifisert instruktører etter Norges Klatreforbunds og  Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard.

 

Er du alene, men vil ikke leie guide bare for deg?
Send oss en mail, så kanskje vi finner en gruppe du kan være med på. 

Påmelding eller spørsmål

Nedenfor fyller du ut en eventuell forespørsel om påmelding til tur, eller hvis du bare har spørsmål vedrørende tur  

NAVN *
NAVN
Eventuell tidsperiode det passer
Eventuell tidsperiode det passer
Påmelding
Jeg bekrefter at jeg er kjent med vilkårene for påmeldingen og at jeg kjenner til risikoen forbundet med denne turen