Bladet i Molladalen. 

Guidet tur:

Bladet er kanskje Molladalens mest karakteristiske fjellformasjoner, og er et yndet mål for den fjellvante på Sunnmøre. 

Bladet ble først besteget så langt tilbake som i 1929 av Adolf Ljaaen og Reiulf Hagen. 

Turen til bladet legger vi igjennom den vakre Molladalen, og videre opp Mohnsrenne. Her er det ikke langt til hverken Randers- eller Mohns topp, og utsikten over Hjørundfjorden er fantastisk.  

 

praktisk info

varighet: ca 7-9 timer. 

nivå: lett klatring, men du skal være i form til å tåle en lang dag ute, med stigning på 1400 høydemeter. Siste del av turen går i bratt og litt krevende terreng. 

væreavhengig: ja, ved veldig dårlig vær blir det ingen tur. Litt nedbør er innenfor. 

oppmøte: Vi møtes ved parkeringen rett ovenfor COOP marked Barstadvik, og kjører samlet opp til Melbøsætra i Barstaddalen. Vi starter turen fra kl 06-08 på morgenen, avhengig av værforhold og gruppen. 

Påmelding og avmelding: Du melder deg på igjennom kontaktskjemaet nedenfor.

Når du får påmeldingen bekreftet, er den også bindende og en eventuell avmelding vil føre til et booking-gebyr på 20%.

Ved avtale om tur på en bestemt dato, vil det ved avbestilling mindre enn 10 dager før planlagt tur, faktureres hele beløpet for turen.

Hva trenger jeg? 

klær: du trenger vanlig tur-utstyr for høyfjellet. Husk at været på Vestlandet kan være utfordrende, så ta med jakke og bukse som tåler regn og vind, samt ullundertøy, lue og hansker. 

sko: ta med gode tursko som du er komfortabel med å gå langt i. Hvis du har klatresko, ta også disse med. 

Utstyr: ta med en stor ryggsekk som egner seg for en lang dag i fjellet. NB. Husk at du skal ha med deg ekstra klatreutstyr i sekken. 30 - 40 litter er ofte passende. 

En gåstav eller to er ofte fin å ha for å spare knær. 

klatreustyr: hos oss kan du låne både hjelm, sele, tau og sikringsutstyr, men ta gjerne med dit eget utstyr om du har. Har du ikke klatresko, men ønsker å låne slike, ta kontakt så skal vi se hva vi klarer å ordne. 

Fotografier: Alle turdeltakere blir belønnet med profesjonelle fotografier etter endt tur. Har du ikke lyst til å bli tatt bilde av, eller vil ikke at det skal publiseres bilder; si bare ifra. Hvis du ønsker bilde i stort format for å henge på veggen, eller ønsker ferdig print, så kan dette også kjøpes. Ta kontakt for mer informasjon.

P1120732.jpg

pris

1300,-

per person. max 6 stk per guide.
minimum 4500 ,-
 

 

Ansvar og sikkerhet:

Deltagelse på guidet klatretur skjer på eget ansvar. Klatring er definert som risikosport. Arrangøren tar ikke økonomisk ansvar for ulykker som kan skje på turen, og eventuelle forsikringer må hver enkelt deltager ordne selv. Noen reiseforsikringer dekker risiko/ekstremsport, men ikke alle, sjekk med din leverandør. Ved å melde seg på, forutsetter arrangøren at deltager er innforstått med dette.

Guidene vi bruker er erfarne klatrere, og sikkerhet står alltid i høysetet. Guidene våre er kvalifisert instruktører etter Norges Klatreforbunds og  Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard.

 

Er du alene, men vil ikke leie guide bare for deg?
Send oss en mail, så kanskje vi finner en gruppe du kan være med på. 

Påmelding eller spørsmål

Nedenfor fyller du ut en eventuell forespørsel om påmelding til tur, eller hvis du bare har spørsmål vedrørende tur  

NAVN *
NAVN
Eventuell tidsperiode det passer
Eventuell tidsperiode det passer
Påmelding
Jeg bekrefter at jeg er kjent med vilkårene for påmeldingen og at jeg kjenner til risikoen forbundet med denne turen