Bare blåbær - Lofoten klassiker. 

Guidet tur:

Det er flere klassikere i Lofoten, men en større klassiker enn "Bare Blåbær" er det vanskelig å finne. Ruten har blitt klatret av utallige klatrere, på klatrekurs og privat.

Har du ikke lært deg å jamme ennå? Da er dette kanskje dagen, ruten kan nemlig vise seg å være litt av en utfordring hvis du ikke kan teknikken.

praktisk info

varighet: ca 6-8 timer. 

nivå: middels vanskelig. Du bør ha litt erfaring med klatring for denne turen. Er du av den atletiske typen holder dette også langt. Ruten er gradert som 5.   

væreavhengig: ja. Det klatres ikke ved store mengder nedbør. Hvis det er litt regn i luften kan turen gjennomføres.

oppmøte: vi møtes ved parkeringen på nordsiden av moloen over Djupfjorden. Parkeringen er i bruk av mange klatrere, så parker fornuftig.  Vi starter turen avhengig av værforhold og gruppens ønsker. 

Vi kan være være behjelpelig med skyss og overnatting om ønskelig, ta kontakt. 

Påmelding og avmelding: Du melder deg på igjennom kontaktskjemaet nedenfor.

Når du får påmeldingen bekreftet, er den også bindende og en eventuell avmelding vil føre til et booking-gebyr på 20%.

Ved avtale om tur på en bestemt dato, vil det ved avbestilling mindre enn 10 dager før planlagt tur, faktureres hele beløpet for turen.
 

Hva trenger jeg? 

klær: du trenger vanlig tur-utstyr for høyfjellet. Husk at været i Nord - Norge sommerstid kan være utfordrende, så ta med jakke og bukse som tåler regn og vind, samt ullundertøy, lue og hansker. 

sko: ta med gode tursko som du er komfortabel med å gå langt i. Hvis du har klatresko, ta også disse med. 

utstyr: ta med en stor ryggsekk som egner seg for en lang dag i fjellet. NB. Husk at du skal ha med deg ekstra klatreutstyr i sekken. 30 litter er ofte passende. 

En gåstav er ofte fin å ha for å spare knær. 

klatreustyr: hos oss kan du låne både hjelm, sele, tau og sikringsutstyr, men ta gjerne med dit eget utstyr om du har. Har du ikke klatresko, men ønsker å låne slike, ta kontakt så skal vi se hva vi klarer å ordne.

pris

2000 ,-

per person. max 4 stk per guide.
minimum 4000 ,-

 

Ansvar og sikkerhet:

Deltagelse på guidet klatretur skjer på eget ansvar. Klatring er definert som risikosport. Arrangøren tar ikke økonomisk ansvar for ulykker som kan skje på turen, og eventuelle forsikringer må hver enkelt deltager ordne selv. Noen reiseforsikringer dekker risiko/ekstremsport, men ikke alle, sjekk med din leverandør. Ved å melde seg på, forutsetter arrangøren at deltager er innforstått med dette.

Guidene vi bruker er erfarne klatrere, og sikkerhet står alltid i høysetet. Guidene våre er kvalifisert instruktører etter Norges Klatreforbunds og  Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard.

 

Er du alene, men vil ikke leie guide bare for deg?
Send oss en mail, så kanskje vi finner en gruppe du kan være med på. 

 

Påmelding eller spørsmål

Nedenfor fyller du ut en eventuell forespørsel om påmelding til tur, eller hvis du bare har spørsmål vedrørende tur  

NAVN *
NAVN
Eventuell tidsperiode det passer
Eventuell tidsperiode det passer
Påmelding
Jeg bekrefter at jeg er kjent med vilkårene for påmeldingen og at jeg kjenner til risikoen forbundet med denne turen