P1010530.jpg

klatrekurs

 

Vi tilbyr små og store klatrekurs, inne som ute. 
Se hva vi har og tilby, ta kontakt, og vi skreddersyr noe for dere.

Noen kurs vil være fastsatte, og kanskje er det akkurat ditt kurs det neste vi arrangerer.

 
P1000991.jpg

sportsklatrekurs

Har du klatret inne, men har lyst til å bevege deg ut på de solvarme klippene? Da er dette kurset for deg. Vi gjennomfører et todagers kurs, basert på NKFs metodesett, for at du skal være skikket til å klatre ute selv. 

Kurset gjennomgår blant annet hvordan man skal rappellere, bygge topptaufeste, og lede på boltede ruter. Ikke minst fokuserer vi på de farer man møter ved utendørs klatring. 

 

Min 4 pers. 
1500 NOK. 2 dager.

klatring på naturlige sikringer

Drømmer du om å klatre i fjellet? Det gjør vi også, og vi ønsker å dele denne erfaringen med deg. Vi tilbyr store som små kurs, for å gjøre deg klar til å klatre på egne sikringer. 

Kurset gir deg en innføring i hvordan plassere egne sikringer, rappellering, bygging av standplass, taulagsrutiner og så mye mer. 

For at du skal få det beste ut av kurset, anbefaler vi minimum et firedagers kurs, men vi kan også arrangere et kortere eller lengre kurs.

Min 2 pers. 
3750 NOK. 4 dager. 

teambuilding for bedrifter

Er dere en nyoppstartet bedrift som trenger mer samhold i gruppen, eller trenger dere bare å komme dere ut av kontoret for å få nye impulser og team-building? 

Vi arrangerer kurs og aktiviteter som passer for små bedrifter, kanskje er nettopp din bedrift den neste? 
 

Ta kontakt, så planlegger vi den store vitamininnsprøytningen sammen. 


Max 18 personer. 


Ansvar og sikkerhet:

Deltagelse på klatrekurs skjer på eget ansvar. Klatring er definert som risikosport. Kursholder tar ikke økonomisk ansvar for ulykker som kan skje på kurset, og eventuelle forsikringer må hver enkelt deltager ordne selv. Noen reiseforsikringer dekker risiko/ekstremsport, men ikke alle, sjekk med din leverandør. Ved å melde seg på, forutsetter kursholder at deltager er innforstått med dette.

Klatreinstruktørene vi bruker er erfarne klatrere, og sikkerhet står alltid i høysetet. Våre instruktører er kvalifisert og godkjent etter Norges Klatreforbunds og  Norsk Fjellsportforums Nasjonal Standard.